Over Zigomar

Dynamisch en efficiënt

Zigomar is een dynamisch team van professionele coaches en vlotte, klantgerichte medewerkers, die hun waardevolle ervaring uit het bedrijfsleven in uw organisatie binnenloodsen. Zij genoten een hogere opleiding, aangevuld met een doorgedreven consultancytraining. Uitstekende managementvaardigheden en excellente communicatieve eigenschappen, een heldere aanpak en een aanstekelijk enthousiasme zitten hen als gegoten.

Zigomar is uw uitgelezen partner in beweging naar verandering, in alle soorten organisaties, op alle niveaus. Met een eigen visie en frisse kijk, waarbij het menselijk aspect nooit uit het oog wordt verloren.

Zigomar staat voor tastbare, positieve effecten op korte en op lange termijn. Wij garanderen u -zwart op wit- het verwachte resultaat, tegen een vooraf duidelijk omschreven budget en binnen de afgesproken timing.

Systeemintegratie

Begeleiding – integratie en onderhoud

Zigomar heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van bedrijven bij het integreren en onderhouden van hun managementsystemen. De focus ligt daarbij op het ontwikkelen van een vlot werkbaar systeem op maat van de bedrijfsvoering.

Opleiding

Een goed managementsysteem vraagt om een goede integratie in de bedrijfsprocessen en een correcte opvolging. Zigomar voorziet een doeltreffende opleiding voor uw interne specialisten/coördinatoren en interne auditors, zodat dit vanuit uw organisatie zelf kan worden opgevolgd.