Veiligheidsmanagement

OHSAS 18001

Zigomars doordachte en gestructureerde benadering voor een doeltreffend beheer van alle veiligheids- en gezondheidsaspecten van uw organisatie, leidt tot gereduceerde risico’s, conformiteit met wet- en regelgeving, preventie van incidenten en ongevallen en tot kostenbesparing. Onze aanpak is gebaseerd op een professionele risico-evaluatie en -beheersing, en resulteert in een optimaal veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij al uw medewerkers. Wij verzekeren bovendien conformiteit met OHSAS 18001 (OccupationaI Health and Safety Assessment Series) én synergie met andere managementsystemen.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van de nieuwe ISO 45001 standaard. Ten gepaste tijde zetten wij uw OHSAS-conformiteit om naar compliance met ISO 45001!

www.ohsas-18001-occupational-health-and-safety.com

www.iso.org/iso/iso45001

 

VCA

Steunend op de Veiligheids-Checklist voor Aannemers bouwen wij een eenvoudig maar doeltreffend veiligheidsbeheerssysteem op, begeleiden de implementatie ervan en waken over de conformiteit met veiligheids-, gezondheids- en welzijnswetgeving.

besacc-vca.be

 

Ondersteuning Preventieadviseur

Zigomars veiligheidsdeskundige (niveau l) staat paraat voor de begeleiding en ondersteuning van uw Preventieadviseur. Het dienstenpakket wordt samengesteld in overeenstemming met uw wensen en behoeften. De omvang en intensiteit van de begeleiding is recht evenredig met de taken die u ons toevertrouwt.